Time Attack zegt hallo!

Forumindex Forums Overige Even voorstellen dit ben ik Time Attack zegt hallo!

  • Dit onderwerp is leeg.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Auteur
    Berichten
  • #17241363
    Time Attack
      Lid sinds:
      9 September 2011

      Hallo,

      Hierbij de introductie van het Time Attack profiel op jullie forum. Achter dit profiel zullen meerdere mensen actief zijn om jullie van actueel nieuws rondom het Time Attack kampioenschap te voorzien. Tevens staan we klaar voor al jullie vragen via het forum/PM en mail.

      Voor wie onbekend is met Time Attack, hier enkele quotes van de website:

      Bij Toyo Tires Time Attack kunnen aangepaste en getunede (straat)auto’s hun pk’s laten gelden op het circuit. Het draait erom wie de snelste rondetijd neerzet; het is dus een echte wedstrijd tegen de klok. Voor de tijdswaarneming wordt elke deelnemende auto voorzien van een transponder. Na (goed)keuring door de Time Attack officials krijgt iedere deelnemer de mogelijkheid om binnen zijn/haar klasse ‘verkenningsronden’ te rijden in de warm-up sessie (20 minuten). Daarna gaat het échte werk beginnen! Kwalificatie: een sessie van 20 minuten waarin een ieder de mogelijkheid krijgt om op basis van zijn/haar (snelste) rondetijd zich te kwalificeren (de snelste 10 uit iedere klasse zullen zich kwalificeren) voor de ‘super-finale’! In de Super-finale komt het écht op stuurmanskunst aan: middels één opwarmronde (outlap) gaan we de ‘vliegende’ ronde (flyinglap) in. Nu moet het gebeuren, hier gaat het om, deze tijd staat en elke fout hoe klein ook wordt afgestraft! Vervolgens kun je in de ‘afkoel’ ronde (inlap) e.e.a nog laten ‘afkoelen’.

      Nog meer informatie rondom deelname, reglementen, klassen, deelnemers, uitslagen is terug te vinden op http://www.timeattack.nl” onclick=”window.open(this.href);return false;

      Tot nu toe was in 2011 voor het Time Attack kampioenschap een bewogen jaar waar veel discussie is geweest rondom de reglementen en klassen indelingen. Hier hebben wij veel van geleerd en zijn momenteel ook druk het volgende kampioenschap in 2012 aan het voorbereiden. Dat een aantal zaken niet hetzelfde blijven staat vast. Ons doel naar de toekomst toe is dat Time Attack een laagdrempelige competitie blijft waarin je met een snelle straatauto tegen jezelf en anderen strijdt door snelle rondetijden neer te zetten. Hoe breder het idee achter Time Attack gedragen zal worden, hoe groter de kans is dat Time Attack steeds meer publiek zal krijgen. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat Time-Attack in Nederland een mooi bestaansrecht heeft en op verschillende evenementen kan plaatsvinden.

      We horen dan ook graag jullie mening hierover!

      Met vriendelijke groet,
      Time Attack (Sebastian Hagens namens 402automotive)

    1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
    • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.