Reageer op: Navi 4.0 – Auto heeft geen idee waar hij is

Forumindex Forums Modellen Karl Navi 4.0 – Auto heeft geen idee waar hij is Reageer op: Navi 4.0 – Auto heeft geen idee waar hij is

#18367928

Annies
Participant
  • Topics 0
  • Reacties 22
  • Offline
  • Lid sinds:
    18 February 2016

Ik heb in middels 3 verschillende iPhones kunnen testen die allemaal zonder aansluiting in mijn Karl goed werken. Helaas zodra ze aangesloten waren was het vertrekpunt onjuist en deed de navigatie vervolgens niets. Verschillende locaties en iPhones uitgeprobeerd maar alle iPhones deden het niet goed zodra ze aangesloten waren. Dat versterkte mijn mening dat het dus zeker niet aan mijn telefoon ligt. Zeker niet na alle oplossingen die de helpdesk van Apple mij heeft meegegeven. 5 aug krijgt mijn Karl zijn jaarlijkse onderhoudsbeurt. Ze nemen mijn probleem mee. Gaat vast weer veel geld kosten en ik heb geen vertrouwen in het eindresultaat.

Nadat op 5 augustus mijn Karl zijn onderhoudsbeurt heeft gekregen werd ik compleet verrast door mijn Opel garage. Helaas kon de garage niet mijn navigatieprobleem verklaren of oplossen. Bij hun telefoons  exact hetzelfde probleem. Ik heb een nieuwe navigatie gekregen, vergoed door Opel en mijn garage. Reeds uitgeprobeerd met mijn iPhone en het werkt weer als vanouds. Zowel Google Maps als de app Kaarten. :applause01: