Stationair nog steeds niet lekker

Forumindex Forums Modellen Tigra Stationair nog steeds niet lekker

  • Dit onderwerp is leeg.
7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
  • Auteur
    Berichten
  • #17208100
    mbvectrav6
    • Topics 12
    • Reacties 303
    Lid sinds:
    29 January 2008

    Hey hallo,

    Zoals ik al eerder heb beschreven liep onze Tigra niet helemaal lekker.. dus moest er gesleuteld worden king:

    Wat ik al gedaan heb is:

    -Gasklephuis eraf gehaald en helemaal schoongemaakt (stappenmotor ook).
    -Egr-klep voorzien van een afdicht-pakking.
    -Nieuwe bougies.
    -brandstoffilter vervangen.
    -uit laten lezen bij de dealer (niets gevonden).

    Nu loopt ie al stukken beter, maar soms toch nog niet zolas het wezen moet..
    Slaat soms af als je de snelweg afkomt en de koppeling intrapt..
    Dan pakt hij het stationair niet op en loopt dan soms ook onregelmatig stationair.

    Wat kan/moet ik verder nog doen ?? b.v.d. voor reacties

    Gr. Maurice

    #17450052
    wim-v6
    Bijdrager
    • Topics 52
    • Reacties 35638
    Lid sinds:
    12 August 2005

    Vacuum slangetje slecht??

    een of andere sensor een verkeerde waarde??

    Willem

    #17450053
    utregone
    • Topics 25
    • Reacties 223
    Lid sinds:
    24 June 2005

    loop alle stekkers eens na.
    Ik had ook veel problemen met schokken en afslaan van mijn Tigra.
    Heb toen alle stekkers op het motorblok losgehaald, even opgeschuurd met een schuurpapiertje, ingespoten met teflonspray en voila! Nergens last meer van gehad!

    Het is het proberen waard en kost niks! Bij mij hielp het echt. Terwijl hij al minstens 6 keer bij de garage is geweest om er naar te kijken, maar die prutsers konden niks vinden.

    #17450054
    Steefjuh
    • Topics 6
    • Reacties 57
    Lid sinds:
    21 February 2008

    mijn tigra heeft daar dus ook last van, maar ze denken dat t bij mij de koelvloeistof temperatuursensor is.
    dat deze niet goed regelt…
    maar zal de tip van utregone ook eens proberen..

    #17450055
    utregone
    • Topics 25
    • Reacties 223
    Lid sinds:
    24 June 2005

    die koelvloeistof sensor hebben ze bij mij ook 3 keer vervangen.
    Het helpt inderdaad, 1 week, en dan komt alle ellende weer terug.

    #17450056
    Steefjuh
    • Topics 6
    • Reacties 57
    Lid sinds:
    21 February 2008

    oh okee.. goed dat ik dat weet..
    dan gaan we verder zoeken..
    misschien ook maar eens die stekkers eruit halen enzo…

    #17450057
    utregone
    • Topics 25
    • Reacties 223
    Lid sinds:
    24 June 2005

    je kan het altijd proberen!

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
  • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.