accu lampje

Forumindex Forums Techniek Elektrische problemen accu lampje

  • Dit onderwerp is leeg.
6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
  • Auteur
    Berichten
  • #17208282
    speeedstar
    • Topics 23
    • Reacties 37
    Lid sinds:
    30 June 2004

    ik zit met een probleem

    mijn accu word gewoon op geladen maar tog heb ikzoon irritant accu lampje wat zwakker en sterker oplicht

    t volgende is nieuw

    * NIEUWE DYNAMO
    * NIEUWE STARTMOTOR
    * NIEUWE ACCU

    nu heb ik bij toeval een groenof blauw dun achtig kabeltje met paar stukjes blank draad zien hangen in de buurt van de dynamo.
    Kan het zijn als die laad draad die aan de dynamo zit de min chasie raakt .
    Dat op mijn dashbord t lampje begind te branden

    of kan zoiets niet dan zou ik verder moeten zoeken na t probleem

    #17452778
    jsgsi
    Bijdrager
    • Topics 10
    • Reacties 434
    Lid sinds:
    1 July 2004

    Als dat blauw/witte draadje je massa raakt gaat je acculampje (of liever gezegd dynamolampje) inderdaad branden.

    #17452779
    speeedstar
    • Topics 23
    • Reacties 37
    Lid sinds:
    30 June 2004

    oke dan weet ik wat ik moet doen :) draadje vervangen tnx:) voor de moeite

    groetjessss

    #17452780
    speeedstar
    • Topics 23
    • Reacties 37
    Lid sinds:
    30 June 2004

    nog steets t probleem draad af geplakt en vast gezet

    maar dit probleem komt aleen maar voor als ik de lampen aan heb ( na laten kijken niets aan de hand) en de verwarming dan gaat het accu lampje branden maar tijdens draaiende motor is der niets met de accu spanning aan de hand die staat gewoon op 13,8 en naar mijn doende is dat genoeg TOG!!!!!!!!

    hij laad 13,8 bij en t lampje gaat tog branden de garage zegd mischien moet je der mee leven maar tog zit t me niet lekker zoon lampje gaat niet voor niets branden dacht aan een massa probleem zit der op de verwarming(dashbord) een aarde draad die mischien los is gegaan tis aleen als ik de lampen aan heb en de kachel vol op aan heb en trouwens als de lampen uit zijn doet die t ook

    hoef aleen maar kachel of achter ruit verwarming aan te zetten en t lampje licht al op

    #17452781
    Ascona19
    Bijdrager
    • Topics 18
    • Reacties 164
    Lid sinds:
    27 March 2006

    Heb dit ook gehad.
    Bleek achteraf slechte massa te wezen tussen dynamo en blok. En van het blok naar de carroserie.
    Kijk de brede massa strips ff na.
    Eventueel vervangen.

    Mvg michel

    #17452782
    corres
    Bijdrager
    • Topics 70
    • Reacties 1587
    Lid sinds:
    12 April 2006

    dat blauw witte draadje moet juist OP je dynamo

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
  • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.