Reageer op: dodehoeklampjes

Forumindex Forums Modellen Grandland X dodehoeklampjes Reageer op: dodehoeklampjes

#18384378
jopsa
Bijdrager
  • Topics 11
  • Reacties 139
Lid sinds:
3 May 2019

Na wederom problemen en geen oplossing (nu uitgesteld tot september) Opel Belgium gecontacteerd en alle video’s en mails doorgestuurd.  Ik kreeg telefoon van Opel Belgium met de vraag waarom de dealer geen inruil deed….  :wacko:

Nu contacteerde Opel Belgium de dealer maar natuurlijk zijn de zaakvoerders in verlof.

Ben benieuwd naar de afloop.

Kreeg de wagen na 4 weken onderzoek terug maar….  Onderaan mijn zetel hangt een doos wat te bengelen en de bediening van de achterzetelverwarming zit los…..

het wordt hoe langer hoe ellendiger…………………….

De verkopers bij de dealer begrijpen echter dat er iets echt fout is met deze wagen maar de techniekers geven niet toe (maar ze sturen me wel door naar een andere garage van de dealer omdat ze zelf niks vinden….)

Als ik vraag naar garantie kreeg ik antwoord dat ik best een flexcare aanschaf…..  Dus een extra kost doen voor en wagen in garantie die nooit technisch in orde was en is….  Dat is heel erg straf.

Er werd gegarandeerd dat ik nooit gedownsized zou worden bij vervangwagens maar ik kreeg voor 4 weken toch “maar” een astra in de plaats zonder trekhaak die ik echt wel miste…. evenals de ruimte die een stuk verschilt

Grandland X innovation 1.2 turbo ecotec manueel
moonstone grey,lederen zetels,donker getinte ruiten,cd-mp3 speler,18" velgen elegant style,park & go 2,executive pack,vaste trekhaak