Help. Voorremmen opel astra H 2005

Forumindex Forums Modellen Astra Help. Voorremmen opel astra H 2005

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Auteur
    Berichten
  • #18555135
    mvd1968
    Deelnemer
      Lid sinds:
      8 January 2013

      Hallo allemaal
      Ik heb het volgende probleem met mijn 2005 opel astra h met 240dkm.

      Tijdens de apk bleek dat de voorremmen beide aanliepen. Monteur gaf aan schijven krom en ovaal.. Ik heb nieuwe schijven en blokken gemonteerd. Alles goed schoon gemaakt en keramisch vet gebruikt.

      Bij de herkeuring was het nog steeds niet goed. Remmen lieppen nog licht aan. Monteur gaf aan dat de remklauwen moesten worden vervangen en de rubberen remleiding.

      Ik heb nu nieuwe remklauwen gemonteerd maar de remmen komen nog steeds niet goed terug. Lopen nog licht aan en dat is ook weer afkeur denk ik. Ik heb nieuwe remleidingen liggen maar het wartel zat zo vast dat ik dit even in de ijskast heb gezet.

      Heeft iemand een idee? Als ik de zuigers helemaal terug duw lopen de wielen vrij. Na een paar keer goed remmen loopt de rechterkant heel licht aan en de linker kant iets meer.

      Ik heb geen idee wat het nog meer kan zijn, begin een beetje hopeloos te worden omdat het op allebei de kanten is. Zou het nog in de remleiding kunnen zitten? Als ik de nippel losdraai na loopt de vloeistof er langzaam uit. Staat geen druk op.

      Of moet ik eerst nog meer km rijden tot het een beetje op elkaar is in gesleten? Je kan de beide wielen met de hand draaien maar je voelt dat ze wat zwaarder gaan.

      Bedankt voor de tips, ervaringen en hulp alvast. Als ik er niet uitkom ga ik  naar een vakgarage. Maar niet naar de apk meester want erg behulpzaam is die niet.

    1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
    • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.