Siemens NCDC 2015 reageert niet meer …

Forumindex Forums Modellen Omega Siemens NCDC 2015 reageert niet meer …

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Auteur
    Berichten
  • #18553262
    BasD
    Deelnemer
      Lid sinds:
      11 September 2019

      Sinds een jaar of 3 ben ik de trotse eigenaar van een Omega B Caravan uit 2003. De Siemens NCDC 2015 hield er onlangs spontaan mee op. Dat wil zeggen, de hele radio unit zelf reageert niet meer. Onlangs stond de auto een week stil en toen kon ik niet meer starten. Accu leeggetrokken.

      Nu blijkt dat de radio al die tijd Heeeeeeel zachtjes aangestaan heeft en alleen de betreffende zekering eruit halen legde hem het zwijgen op.

      De radio stond dus gewoon aan, terwijl de gehele radio unit zelf uitstaat en nergens op reageert. Gaat niet aan of uit, kortom de knoppen reageren niet.

      Enkele maanden voorafgaand aan het “definitief” uitvallen bleef de radio soms gewoon doorspelen nadat het contact uitgezet was. Door meermaals de uitknop in te drukken ging ‘ie toen uiteindelijke wel uit uit.

      Heeft iemand enig idee wat hier aan de hand kan zijn? UItlezen met een Tech 2 heeft niets opgeleverd, hoewel ik mij afvraag of er bij de betreffende garage genoeg kennis omtrent het gebruik van de Tech 2 in huis was.

      Hoor heel graag van jullie.

      Hartelijke groet,

      Bas

    1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
    • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.