Remote trunk release, om achterklep op afstand te openen

Forumindex Forums Modellen Astra Remote trunk release, om achterklep op afstand te openen

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Auteur
    Berichten
  • #18362796
    Sub606
    Deelnemer
      Lid sinds:
      2 September 2017

      Hoi,

      Ik kan hier op het internet niet echt wijzer uitworden, Is het mogelijk om achteraf een sleutel met een 3de knop om de achterklep te openen in te bouwen? Het gaat hier om een Opel Astra H MK5 uit 2004.

      Nu heb ik een standaard 2 knops klap sleutel, deze sleutel heeft een “footprint” voor een extra 3de knop net als de knop zelf in de behuizing. echter doet dit weinig als ik dit probeer met het solderen van een extra knop(long shot iknow).

      Nu heb ik wel eens astra h gezien die naast de cv (op het dashboard naast de gevarenlichten knop) een knop voor de achterklep hebben. Het mechanisme is praktisch al klaar om op afstand ontgrendeld te worden, gezien de knop op de achterklep zelf ook slechts een electische druk knop is.

       

      Ik kan me goed voorstellen dat mijn sleutel niet direct werkt met 3 knoppen, grote kans dat hier voor een andere code geflasht moet worden, is dit dan ook ergens beschikbaar….?

      wie weet hier meer van, of heeft het zelf al een gedaan? of is het alleen zaak om met opcom/ tech2 iets in te stellen? of is het uberhoudt “niet” mogelijk.

       

      Alsvast bedankt,

      Attila

    1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
    • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.