Reageer op: Ascona C avonturen,automaat weg,nog 1 Ascona over!

Forumindex Forums Overige Restauratie, verbouwingen en styling Ascona C avonturen,automaat weg,nog 1 Ascona over! Reageer op: Ascona C avonturen,automaat weg,nog 1 Ascona over!

#17492343
asconahobbyist
Deelnemer
    Lid sinds:
    23 June 2008

    Na de operatie roest behandelen in de neus van de blauwe automaat,nu ook maar besloten het ook bij de witte te doen,die krijgt immers eerdaags ook de winter weer voor zn kiezen,met pekel enzo (das de pest van een daily,en nóg een wagen erbij gaat m niet worden) dus daar ook maar ns de neus uit elkaar gesloopt om te kijken hoe ie er aan toe is.

    die is kaal,nu eens kijken!

    nou,dat valt niet tegen,eigenlijk de moeite niet,maar haal het toch kaal,primer kit en tectyl,zodat ie er weer tegen kan. De losse schermen daarentegen zijn bij deze een stuk minder goed,met name onderaan langs de randen en hoeken zit wel de nodige narigheid,die wil ik nu nog wel een keertje opknappen en wellicht volgend jaar,dan wil ik ook nog de kont laten spuiten,dat ik er dan meteen 2 andere schermen opzet en meteen mee laat spuiten.Even kijken hoe de schatkist er dan uitziet :mrgreen: