Kofferbakrek of net… maar dan helemaal achterin!

Forumindex Forums Modellen Zafira, Sintra (MPV’s) Kofferbakrek of net… maar dan helemaal achterin!

  • Dit onderwerp is leeg.
3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
  • Auteur
    Berichten
  • #17277677
    JME
    Deelnemer
      Lid sinds:
      13 October 2014

      Wij zitten vaak met 6 personen in onze Zafira B. Bij gebruik van de derde rij blijft er zoals bekend wat weinig kofferbakruimte over. Het is dan altijd passen en meten om zoveel mogelijk troep mee te kunnen nemen. Bestaat er een rek/net dat helemaal achterin past, zodat je lekker veel klein spul kunt stapelen zonder dat alles eruit valt zodra je de klep opent? Het valt me op dat er links en rechts onder- en bovenin gaatjes in de kunststof beplating zitten, kun je daar iets van een rek inhaken misschien? Zelfbouwprojectje eventueel? Tips?

      #18324787
      Dolby
      Deelnemer
        Lid sinds:
        1 May 2008

        Die 2 kunstof gaten die je ziet zitten zit er om de hoedeplank (rolhoes in te kunnen klikken). Dit is een verbetering ten op zichte van de Zafira A waar je de rolhoes moet verwijderen uit de auto. :wors :thumb Aan de zijkant heb je inderdaad de mogelijkheid om soort netjes te spannen waar je kleine spullen in kunt doen maar weet niet 100% zeker of dat past wanneer de 6 stoelen zijn uitgeklapt.

        #18324788
        JME
        Deelnemer
          Lid sinds:
          13 October 2014

          Dat zijn de grote vierkante gaten voor de hoedenplankrol ja. Maar ik doelde eigenlijk op de kleine ronde gaatjes van ca. 1 cm, 2 links en 2 rechts. Bovendien zoek ik naar iets voor over de volle breedte van de achterklep, boven de laaddrempel, niet voor tegen de zijkanten.
          Maar bedankt voor het meedenken! :thumb

        3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
        • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.