Parrot MKI9200 aansluiten op versterker radio (AUX?)

Forumindex Forums Modellen Corsa Parrot MKI9200 aansluiten op versterker radio (AUX?)

  • Dit onderwerp is leeg.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Auteur
    Berichten
  • #17252686
    Mipilo
      Lid sinds:
      17 January 2011

      Hallo allen,

      Ik ben (voor de gene die mijn vorige topic niet heeft gelezen ;) ) een trotse eigenaar van een Corsa D 2007 1.2 3 deurs.
      Omdat in mijn vorige auto een alpine radio zat met Ipod en usb interface wil ik dit ook voor mijn nieuwe auto.
      De ingebouwde radio in mijn huidige corsa d (CD-30MP3) heeft geen ipod usb of aux aansluiting (aux aansluiting zie ik niet zitten bij de pook)
      Om van het hele gezeik af te zijn en ik ook een carkit in mijn auto moet hebben, heb ik een Parrot MKI9200 gekocht. Ik dacht… Lekker makkelijk alles in 1. Maar nadat het professioneel werd ingebouwd met originelen Opel kabels die nodig zijn om de ISO connectors om te zetten, werkt de Parrot wel, maar heb ik de volgende problemen:
      De 5e speaker (midden vooraan in de dashboard) blijft muziek afspelen van de radio/cd. Het geluid vanuit de carkit is goed, maar als je het geluid van de parrot harder aanzet kraakt het gigantisch.
      Nu heb ik zelf natuurlijk onderzoek gedaan en het geluid vanuit de Parrot carkit gaat via de versterker die in de blauwe unit van de carkit zit. De Parrot versterker support maar 4 speakers, en de 5 speaker in mijn auto is aangesloten als 5e speaker.

      Nu is mijn vraag.
      Hoe zorg ik ervoor dat het geluid van de carkit via de versterker van de radio gaat.
      Op de parrot site zie ik dat je een product kan kopen die zorgt dat je de bediening van de carkit via de bediening van de radio gaat (dus ook de bediening op het stuur) maar ik zie nergens op de site dat dit ook zorgt dat het geluid via de radio versterker gaat.

      Heeft iemand hier ervaring mee? Ik hoop het, want ik kom er zelf niet uit denk ik…

      Alvast bedankt.

    1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
    • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.