sleutel probleem

Forumindex Forums Modellen Astra sleutel probleem

  • Dit onderwerp is leeg.
7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
  • Auteur
    Berichten
  • #17238903
    alain28
      Lid sinds:
      13 August 2011

      Hallo allemaal , ben nieuw op de forum en kan al direkt starten met een vraagje . Ben al jaren opel rijden en altijd heel tevreden over , nu heb ik iets voor dat ik nog niet meegemaakt heb. Van mijn astra model H , als ik wil starten gebeurd er niets alleen als ik de sleutel eruit haal en direkt terug in het slot steek dan pas wil hij starten , nu hij doe het niet altijd op de 10 keer is het maar 1 a 2 keer maar vroeger had ik daar nooit problemen mee , en met de sleutel van mijn vrouwtje doe hij het soms ook , zou dat de batterij zijn van de sleutel ?? of is het erger ?? zijn er nog mensen die zoiets bebben mee gemaakt ? de auto is 3 jaar oud dus ideeen ??????

      #17892627
      margriet1987
        Lid sinds:
        15 November 2010

        ik had ook zoiets met mijn vorige auto misschien dat er iets kapot is in het contact zelf waardoor die um niet altijd pakt…

        #17892628
        stefanDTI
          Lid sinds:
          10 May 2007

          De stuurkolom module herkent de sleutel niet…

          Sleutel even opnieuw laten programeren evt als het probleem vaak gaat voordoen.

          #17892629
          alain28
            Lid sinds:
            13 August 2011

            @stefanDTI wrote:

            De stuurkolom module herkent de sleutel niet…

            Sleutel even opnieuw laten programeren evt als het probleem vaak gaat voordoen.

            oei , zal dan naar de garage moeten nu raar want de sleutel van mijn echtgenoot doe het soms ook , nu heb bij mij juist een nieuwe batterij ingezet , nu moet ik niet meer 2 a 3 keer drukken om de auto open te krijgen of heel dicht erbij gaan staan , zal zie of hij het nog kuren krijg , enja als niet anders kan zal dan naar de garage gaan , zelf kan men dat toch niet ( ofwel?????)

            #17892626
            opel-mark
            Deelnemer
              Lid sinds:
              6 March 2011

              met een opcom kun je het zelf programmeren, maar er staat me vaag iets bij van een modificatie met een beugeltje voor de module.

              #17892630
              alain28
                Lid sinds:
                13 August 2011

                ben naar de garage geweest , daar hebben ze nieuw starter in gezet , ( die een pak kost ) maar toen ik wou vertrekken wou hij niet starten , het zelfde probleem dus ze mogen de nieuwe starter terug uitbouwen en de mijne erin steken , maar als zij voor een raadsel staan en dat voor een groot opel garage , ik denk ofwel software en bijhorende hardware dat iets niet klopt of in het contactslot een slecht contact om te starten , ik zou er contact spray in spuiten maar kan men dat wel of is het zo een module die volledig in gesmolten is ?? heb het nog niet bekeken via het sleutek opening zal het niet lukken zeker ?? nu een klein vraag erbij , kan men ergens zo een ” vraagbaak ” of een herstellers handleiding van opel artra H break kopen ???

                #17892631
                alain28
                  Lid sinds:
                  13 August 2011

                  we zijn er nog niet , ben naar de garage geweest , met dat contactspray lukte het niet dus , teminste weten we nu wat er scheelde , het is de stuurdoos die niet goed werkt omdat hij in contact staat met het contactslot en boordcomputer en ander sturingen moet er ergens in de doos een netwerkprobleem zijn daarom dat het soms werkt en soms niet nu das allemaal goed en wel maar ik zit ermee er moet er een ander stuurdoos in en die dingen kosten veel geld, nu gebruik ik een gebruikte in leen en probeer om via opel hoofdklantendienst een comercieel tussenkomst te krijgen want een auto die maar 3,5maand oude is kan niet zijn dat het stuk is , dus hopen maar dat ze tussenkomen , ben ook aan kijken om het gebruik te vinden maar zoveel zaken die gebruikte onderdelen verkopen vindt met niet zo gemakkeijk , opel is ook niet zo goed als vroeger

                7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
                • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.