De walm (Zundert 20, 21 en 22 mei 2011)

Forumindex Forums Overige Meetings De walm (Zundert 20, 21 en 22 mei 2011)

  • Dit onderwerp is leeg.
7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
  • Auteur
    Berichten
  • #17236411
    Maartuh
    Deelnemer
      Lid sinds:
      29 August 2004

      Even een copy paste van de site. Ben zelf niet van de organisatie ofzo, maar vorig jaar eens geweest als bezoeker en vond het wel een leuke meeting :)
      Foto’s van vorige jaren op http://www.dewalm.nl” onclick=”window.open(this.href);return false;



      Oldtimer weekend “De walm ” 2011

      Oldtimerweekend te Zundert
      Op 20, 21 en 22 mei 2011 vindt in Zundert de zesde editie van oldtimerweekend „De Walm“ plaats. De Walm is vrij toegankelijk en gratis voor iedereen, het maakt niet uit of u wel of geen oldtimer heeft. Er zullen o. a. oude auto’s, motoren, tractoren, fietsen, brommers, vrachtauto’s en legervoertuigen ten toon gesteld worden.

      De Walm heeft tot doel om liefhebbers van oldtimers bij elkaar te brengen en samen een vooral gezellig weekend te beleven. Op het terrein zal van alles te zien en te beleven zijn. De bezoekers maken eigenlijk zelf het weekend, namelijk iedereen die in het bezit is van een oldtimer en het weekend bezoekt kan zijn of haar voertuig op het evenemententerrein parkeren. Ook als u een oldtimer te koop heeft dan mag u die gratis het gehele weekend tentoonstellen. Heeft u onderdelen over dan is er de mogelijkheid tot kofferbakverkoop.

      Kamperen
      Liefhebbers die het gehele weekend willen komen kunnen blijven kamperen. Kampeerders zijn al vanaf vrijdag 20 mei welkom. Op vrijdag en zaterdag avond is iedereen welkom in de feesttent waar gezellige muziek zal worden gedraaid, alles van Nederlandstalig tot rock. Bezoekers met en zonder voertuig zijn welkom vanaf zaterdagmorgen 9 uur tot zondagmiddag 5 uur. Voor de kinderen is er een springkussen. Op zaterdag (ochtend) zijn er ritten voor auto’s, legervoertuigen en brommers.

      Adres
      Het weekend vindt plaats op een weiland ter hoogte van Aardgangstraat 5 in Zundert. De Aardgangstraat is een zijstraat van de Bredaseweg welke de verbindingsweg is tussen Rijsbergen en Zundert (in de nabijheid van cafe Stuivezand). Vanaf de Bredaseweg zal bewegwijzering geplaatst worden.
      Oproep

      Stichting „De Walm“ roept iedere bezitter van een oldtimer op om zijn of haar auto ten toon te stellen. Gedurende de nacht zijn er mensen op het terrein aanwezig en zullen de toegangswegen worden afgesloten. Samen kunnen we er weer een heel gezellig weekend van maken. Onder het genot van een kopje koffie of een potje bier samen met zielsgenoten bomen over oude voertuigen, wat zegt u zelf zon weekend kan niet stuk.

      Voor aanvullende informatie kunt u terecht op http://www.dewalm.nl” onclick=”window.open(this.href);return false; en http://www.de-walm.hyves.nl” onclick=”window.open(this.href);return false; of per mail dewalm@gmail.com

      #17865639
      RISL
      Moderator
        Lid sinds:
        24 January 2011

        Ben hier vorig jaar geweest, ken iemand in de organisatie. Is echt een heel gezellige meeting met veel diverse auto’s. Alles is heel vrijblijvend, komen en gaan wanneer je wilt (net als de tentoongestelde auto’s). Op mijn blog heb ik er een artikeltje over geschreven, een tijd geleden: http://ri-sl.blogspot.com/2011/01/de-walm.html

        #17865640
        076 wokkel
          Lid sinds:
          23 December 2008

          Ik ben er dit jaar ook weer met mijn2 Kadettjes, Knaus en Mostard Yvonne caravan.
          Wij gaan met een hele groep vrienden.

          Ben benieuwd heb vorig jaar helaas weinig opeltjes gezien.

          #17865641
          RISL
          Moderator
            Lid sinds:
            24 January 2011

            @ 076 wokkel
            Ben benieuwd naar je wagens. Ben je er op zaterdag?
            Vorig jaar stond er een mooie Opel Kadett Rallye en een Manta Gsi, ik heb hier een foto ervan op m’n blog:http://ri-sl.blogspot.com/search/label/Shows?updated-max=2011-03-31T09%3A44%3A00%2B02%3A00&max-results=20

            Maar verder was het inderdaad niet druk met opels. Ik sta dit jaar helaas naast het terrein (kom met mijn Astra Coupé)

            #17865642
            076 wokkel
              Lid sinds:
              23 December 2008

              En nog mooie foto’s gemaakt?

              Die “mooie” kadett is in mijn ogen een barrel sorry. Niet omdat het niet mijn stijl is alleen die auto is al in geen 10 jaar gekeurd geloof ik. En de hoeveelheid plamuur en pur is nogal hoog.
              Maar dit jaar waren er wel een paar nette manta’s aanwezig :thumb

              Heb me het hele weekend weer kostelijk vermaakt

              #17865643
              RISL
              Moderator
                Lid sinds:
                24 January 2011

                Ja, zeker wat mooie foto’s gemaakt. Als je je mailadres ff stuurt via pm, wil ik best mijn foto’s van jouw wagens sturen?
                Die rally-kadett is inderdaad niet zo best. Ik heb er vorig jaar niet zo goed naar gekeken, maar de koplamp valt er constant af en de dorpels zijn inderdaad volgespoten met PUR ofzo. Ik heb nog even met de eigenaar staan praten en die heeft die zaken laten zien. Bij de RDW staat niet dat de auto nog gekeurd moet worden, maar dat kan ook betekenen dat de wagen is geschrapt. Spuitwerk is ook niet overal even mooi.

                Manta’s….dit jaar niet gezien, maar ik was er alleen op de zaterdag.

                Hier zijn wat foto’s alvast: http://ri-sl.blogspot.com/2011/05/de-walm-2011.html

                #17865644
                076 wokkel
                  Lid sinds:
                  23 December 2008

                  Haha okee.
                  Zondag waren er wel wat mooie manta’s en 2 Gt’tjes
                  Nette foto’s trouwens.

                  En je hebt U2U

                7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
                • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.