Forumindex › Forums › Overige › Slap Geouwehoer › Wat heb je vandaag als warme hap naar binnen gewerkt?
- Dit onderwerp is leeg.
-
AuteurBerichten
-
19 augustus 2010 om 15:56 #17224939
Lijkt me een heldere vraag waar een simpel antwoord op mogelijk is.
Trap maar af Jacco. Patat? :angel:angel
19 augustus 2010 om 15:58 #17715208nog niks,het warme eten staat nu op :D
19 augustus 2010 om 18:15 #17715209ben met een maat naar de shoarma tent geweest, bij terug komst bij de auto alle 2 een bekeuring.
19 augustus 2010 om 18:26 #17715210Dat is nou weer minder, hopelijk heeft het eten wel gesmaakt. Die wouten hebben toch niks beters te doen dan jullie avond te verzieken.:cry
Gr egje.
19 augustus 2010 om 18:28 #17715211pizza ;) krijg je als je home alone bent en zelf niet kunt koken:P
19 augustus 2010 om 18:47 #17715212Panga filet gemarineerd in knoflook, zoete sojasaus, zout en peper. Franse sperziboontjes (haricots vert) en aardappelpuree (uiteraard ambachtelijk zelf gemaakt:wub)… Voor mij een eenvoudige maaltijd, in 15min. te bereiden….:vertag
Tja, ben vier jaar lang kok geweest, ik kan niet meer terug…:angel
19 augustus 2010 om 18:49 #17715213stampot rauw andijvie met een gehaktbal:D
19 augustus 2010 om 18:49 #17715214origineel gepost door Vinci
Panga filet gemarineerd in knoflook, zoete sojasaus, zout en peper. Franse sperziboontjes (haricots vert) en aardappelpuree (uiteraard ambachtelijk zelf gemaakt:wub)… Voor mij een eenvoudige maaltijd, in 15min. te bereiden….:vertagTja, ben vier jaar lang kok geweest, ik kan niet meer terug…:angel
das toevallig,had ook pangafilet vandaag, ingesmeerd met rode currypasta , en peper en zout.
heerlijk!
19 augustus 2010 om 18:50 #17715215pensen mee appelspijs!!!!! zaaalig lekker!!
19 augustus 2010 om 18:56 #17715216pensen?????????
19 augustus 2010 om 18:58 #17715217bloedworsten in het mooi nederlands :p
19 augustus 2010 om 18:59 #17715218:o :puke
19 augustus 2010 om 19:11 #17715219gewoon aardappels met verse snijbonen en een lekkere worst na:thumbup
19 augustus 2010 om 19:17 #17715220left over macaroni :jerry
19 augustus 2010 om 19:43 #17715221origineel gepost door bettus accu
stampot rauw andijvie met een gehaktbal:DLekker, heb je er ook nog bloempap in gedaan? dan is het nog lekkerder.
Gr Eip.
19 augustus 2010 om 19:48 #17715222bloempap?:cool:
me moeder maakt het klaar dus ik weet niet:jerry
19 augustus 2010 om 19:51 #17715223Hollandse pot : Piepers met spinazie, en 2 beste ballen gehakt :)
19 augustus 2010 om 20:32 #17715224fou young hai
Ja wel uit de magnetron.moest ook de avond werken dus ff gouw wat in de magnetron gegooid.
19 augustus 2010 om 20:44 #17715225lekker makkelijk… lekker nasi gemaakt :P
19 augustus 2010 om 21:07 #17715226Flinke berg friet met een dikke klodder mayo en een viandel speciaal:angel Heerlijk :D
19 augustus 2010 om 21:16 #17715227origineel gepost door sjouke
left over macaroni :jerryDie is vaak lekkerder dan op de dag zelf!:thumbup
(Alleen niet als hij zoals veel idioten doen in een gesloten pan is afgekoeld! Dan moet je het flink heet verwarmen om alle bactierien weer te doden en nog smaakt het niet zo lekker meer en is veel minder lang houdbaar. MENSEN OPEN DIE PAN TOT HET GEHEEL KOUD IS!! EN DAN PAS DE KOELKAST IN!!)
20 augustus 2010 om 08:58 #17715228Gemengde sla met karbonade rib gebakken aardappels en hopjesvla toe.:P
Egje.
20 augustus 2010 om 10:29 #17715229Om 11 uur s ochtends :wtf:wtf. Wel lekker overigens.
Net 2 broodjes Bapao voor de lunch (helaas van de Super de Boer en niet van de Vietnamees zelf).
@ Vinci. In 15 minuten zelfgemaakte aardappelpuree? Hoe doe je dat zo snel, bij mijn weten (vroeger moederstijd, gebruik nu zakjes lekker makkelijk, sorry ;)) duurde het veel langer. Eerst koken, daarna stampen om er puree van te maken.
20 augustus 2010 om 12:27 #17715230Broodje met 2 spiegeleieren en kaas :)
Vanavond: zwitserse aardappelschotel (aardappels, kaas, ham, ui) met kip cordon blue
20 augustus 2010 om 14:41 #17715231origineel gepost door Vipertjegts
@ Vinci. In 15 minuten zelfgemaakte aardappelpuree? Hoe doe je dat zo snel, bij mijn weten (vroeger moederstijd, gebruik nu zakjes lekker makkelijk, sorry ;)) duurde het veel langer. Eerst koken, daarna stampen om er puree van te maken.Nee, ik koop mijn aardappels klein in, kook ze gelijk voor en dan pak ik ze gewoon uit de koelkast….
Koken doe ik in de schil, koud pak je die er zo af….
-
AuteurBerichten
- Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.