Dimlicht spanning Astra G

Forumindex Forums Techniek Elektrische problemen Dimlicht spanning Astra G

  • Dit onderwerp bevat 0 stemmen en heeft 3 reacties.
4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
  • Auteur
    Reactie
  • #17244029
    Profielfoto van JeffreyC
    JeffreyC
    Lid
    • Topics 8
    • Reacties 32
    Lid sinds:
    16 June 2010

    Mede Opelrijders

    Eerder had ik al een topic geopend over xenon die het niet deed, maar helaas werd er nooit op gereageerd. Tot mijn ergernis doet mijn xenon het tot op heden nog niet, zelfs vandaag H7 halogeen geprobeerd en deze deed het ook niet.

    Ben wederom eventjes gaan meten, met xenon erin staat deze op 2V ( waarschijnlijk een beveiliging in de ballasten ), zonder xenon ( op de stekker gemeten )staat deze rond de 20V !?

    Wat kan hier de oorzaak van zijn?

    Mvg

    #17956085
    Profielfoto van Haasje17
    Haasje17
    Participant
    • Topics 45
    • Reacties 7214
    Lid sinds:
    8 September 2009

    Merkt Type Ballasten?
    Waar meet je? Voor of na de ballast?

    Mischien een idee om eerst te zorgen dan je orginele verlichting werkt? Halogeenlampjes?

    Meet rechtstreeks op de stekker wat meet je dan?
    Kabelboom nog intakt? Of verknipt?

    Astra G
    Olympia '55
    Kadett E
    Senator A1

    #17956086
    Profielfoto van JeffreyC
    JeffreyC
    Lid
    • Topics 8
    • Reacties 32
    Lid sinds:
    16 June 2010

    Xenon is H7 8000K van Pilot Pro-line.
    Halogeen H7 12V/55W lampjes die er zegmaar standaard in horen.
    Gemeten op de stekker zelf waar je je H7 halogeen fitting in doet.

    Vandaag opnieuw gemeten en gedaan, stekker gaf dit keer netjes 12V aan maar zodra ik of m’n xenon of halogeen op de stekker aansluit geeft ie 0V aan, morgen eens een extra massa proberen.
    Kabelboom is niet in geknipt oid.

    #17956087
    Profielfoto van JeffreyC
    JeffreyC
    Lid
    • Topics 8
    • Reacties 32
    Lid sinds:
    16 June 2010

    Na wat zoekwerk de boosdoener gevonden. Stekker van m’n originele kabelboom.
    Deze was op de + deels gesmolten en op de – flink aan het oxideren. Draden doorverbonden en het werkt weer naar behoren.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
  • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.