zekering achterlicht astra j

Forumindex Forums Techniek Elektrische problemen zekering achterlicht astra j

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #18406995
  h67racing
  Deelnemer
   Lid sinds:
   4 August 2008

   Hoi

    

   ik ben me rot aan het zoeken waar de zekering zit voor het linker achterlicht van een sports tourer 2011 1.4 turbo.

   Iemand een afbeelding of ander advies? heb alleen instructieboekje van internet maar kom er niet uit

   #18511331
   lexyyyyyy
   Deelnemer
    Lid sinds:
    15 February 2023

    De locatie van de zekeringkast in een Opel Astra Sports Tourer 2011 kan enigszins variëren, afhankelijk van het specifieke model en de uitrusting. Over het algemeen bevindt de zekeringkast zich echter onder het dashboard aan de bestuurderszijde.

    Om de zekering van het linker achterlicht te vinden, moet je de zekeringkast openen en de bijbehorende kaart met zekeringen raadplegen. Deze kaart geeft aan welke zekering verantwoordelijk is voor welk elektrisch circuit in de auto.

    Je kunt de zekering van het linker achterlicht meestal vinden door te zoeken naar de zekering die verantwoordelijk is voor de verlichting van de achterlichten of de linker achterlichten. Vaak staat er ook een label op de zekeringkast of in het instructieboekje van de auto dat aangeeft welke zekering voor welk circuit is.

    Het vervangen van een zekering is meestal een eenvoudige taak. Trek de zekering eruit en controleer of het metalen filament in de zekering is doorgebrand. Als dat het geval is, vervang dan de zekering door een nieuwe zekering van dezelfde waarde en capaciteit. Zorg ervoor dat je de zekering stevig op zijn plaats drukt.

   2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
   • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.