WiFi / OnStar

Forumindex Forums Modellen Corsa WiFi / OnStar

 • Dit onderwerp bevat 1 stem en heeft 0 reacties.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #18366828

  Biancadjh
  Participant
  • Topics 1
  • Reacties 0
  • Offline
  • Lid sinds:
   8 June 2019

  Afgelopen dinsdag een WiFi bundel aangeschaft van 3GB. Onderweg naar vakantie leek ons dat wel makkelijk. En dat was het ook, de eerste ca 2 uur.

  Daarna was het over en konden we er met geen mogelijkheid meer opkomen. Contact met de blauwe knop gezocht en om een heel lang kort te maken; eerst zouden we dezelfde, dan wel de volgende dag wat horen; niks gehoord en dus weer “gebeld”; nee, dat kon wel 48 uur duren voor we wat zouden horen. Inmiddels vele “telefoontjes” verder maar nog nimmer een antwoord en de termijnen waarop we moeten rekenen een antwoord te krijgen worden steeds langer. Nu blijkt de technische dienst 3 tot 5 dagen de tijd te hebben maar de vraag is doorgezet naar Vodafone en hoe lang die de tijd heeft, wist ze niet.

  Het is nu zaterdagavond en nog altijd geen antwoord, laat staan een oplossing. De aanschaf van de WiFi bundel was met 2 minuten geregeld, maar daarna een drama en ondertussen lopen onze internet bundels leeg (zijn in het buitenland en toeren veel, vandaar dus ook de WiFi bundel van 3G).

  Bizar dat dit allemaal zo moet lopen en het lijkt wel of er niemand met een beetje zelfinitiatief zit bij onstar want alle contact momenten komen bij ons vandaan.

  De bundel is inmiddels verdwenen uit het pakket, sterker nog, de hele functie “pakketten” is verdwenen. Weg € 15,00; dat dacht ik niet, dat gaan we niet laten gebeuren. Overigens de bundel kon na die 2 uur absoluut nog niet op zijn. Gaf ( toen het nog zichtbaar was) 0GB/3GB aan; niks verbruikt klaarblijkelijk.

  Wie herkent dit verhaal en weet de oplossing of kan me überhaupt een tip geven wat nu verder te doen? Wij voelen ons enorm in de kou gezet door OnStar; service is nog minder dan 0.

   

  wij horen graag jullie ervaringen. Alvast bedankt!

   

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.