opel combo 1.7d start niet

Forumindex Forums Techniek Overige motor types opel combo 1.7d start niet

  • Dit onderwerp bevat 0 stemmen en heeft 6 reacties.
7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
  • Auteur
    Berichten
  • #17262808

    reaceyourfears
    • Topics 14
    • Reacties 134
    • Offline
    • Lid sinds:
      27 July 2010

    hallo,

    ik heb hier een opel combo staan 1.7d van 1998 die niet meer wil starten na vervangen van de koppeling…

    ik had de nieuwe koppeling geplaatst, gestart, alles werkte perfect hem buiten de garage gereden vervolgens stil gelegt en toen ik
    hem terug wou starten deed die niets meer :shock: contact enz gaat maar als je wilt demareren doet hij niks meer…

    vorige eigenaar had me wel verteld dat de startmotor af en toe moeilijk doet, maar deze lijkt een nieuwe te zijn dus aan wat zou het probleem kunnen liggen?

    mvg

    #18202018

    wim-v6
    Participant
    • Topics 52
    • Reacties 35637
    • Offline
    • Lid sinds:
      12 August 2005

    Verkijk je niet op iets wat er netjes uitziet.

    Ik heb bij mijn corsa diesel ook een knapper ogend defect exemplaar verruild voor een aardig lelijk ogende 2e hands

    Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

    #18202019

    reaceyourfears
    • Topics 14
    • Reacties 134
    • Offline
    • Lid sinds:
      27 July 2010

    ziet er nogtans heel recent uit..

    morgen maar eens vanonderhalen en eens de bendix bekijken, meschien dat deze blijft hangen, je hoort namelijk geen klik of niks :hmmz

    #18202020

    sjoerdie
    Participant
    • Topics 30
    • Reacties 2138
    • Offline
    • Lid sinds:
      19 September 2005

    Duw em eens aan, kijken of ie dan wel start.

    Soms doet de startmotor daarna het wel, vanwege de trillingen.

    In dar geval is je startmotor gehemeld

    #18202021

    reaceyourfears
    • Topics 14
    • Reacties 134
    • Offline
    • Lid sinds:
      27 July 2010

    vandaag, de startmotor eens gewisseld van men corsa maar zonder resultaat blijft hetzelfde…

    zijn er verder nog relais of zekeringen van de startmotor?

    aan de kant van passagier zat er een gele relais, die ook eens omgewisselt zonder resultaat…

    #18202022

    reaceyourfears
    • Topics 14
    • Reacties 134
    • Offline
    • Lid sinds:
      27 July 2010

    probleem gevonden,

    probleem zat in de contacten van het startslot zelf, opengedaan contacten beetje verplooit en opgepoetst,wat contactspray opgespoten en werkt weer zoals het hoort :thumb

    #18202023

    wim-v6
    Participant
    • Topics 52
    • Reacties 35637
    • Offline
    • Lid sinds:
      12 August 2005

    Ja kan ook nog inderdaad.

    Mijn nog keurig glimmende (niet van de olie) startmotor draaide na demonteren en direct linken aan een volle accu nog 3 seconden om vervolgens al rokend ter hemel te gaan.

    Zit nu een startmotor op zowat zonder verf, maar draait als een malle, en dat voor een.paar 10tjes.

    Willem

    Sent from my X15DT 100PK using Tapatalk

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
  • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.