Opel Automatten

Forumindex Forums Clubs en Bedrijven Just Carpets Opel Automatten

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #18357754
  Justcarpets
  Bijdrager
  • Topics 1
  • Reacties 0
  Lid sinds:
  13 March 2018

  Een Opel heb je niet voor de sier, ik bedoel niet dat Opels lelijk zijn hoor, integendeel. Maar een Opel hoort thuis op de weg, kilometers maken! Grote kans dus dat je Opel automatten wel eens aan vervanging toe zijn. Heb jij je hak al door het autotapijt heen getrapt? Zijn je gefestonneerde matten helemaal gerafeld? Zitten je automatten zo vol zand dat je een zandbak voor de kinderen kan beginnen? Kortom, allemaal goede redenen om eens op de website van Justcarpets te gaan kijken.

  Alle automatten (ook die voor Opel) worden met de hand gemaakt. Natuurlijk wel met behulp van machines, maar het is geen geautomatiseerd productieproces. Alle pasvormen voor elke model zijn met de hand ingemeten. De pasvormen van verschillende automatten worden eerst genest (zo efficiënt mogelijk op het tapijt uitgetekend). Daarna wordt door onze snijmachine elke mat speciaal voor u uit het gekozen tapijt gesneden. Vervolgens worden de matten met de hand gebandeerd op één van de vele naaimachines in onze productieruimte. Heeft u gekozen voor een logo of een tekst dan zijn deze ondertussen al geborduurd en worden deze er met een speciale machine ingelast. Zo vallen ze mooi weg in het tapijt. Bij de inpak afdeling worden er indien van toepassing originele bevestigingsmaterialen bijgevoegd.

  Behalve Opel Automatten levert Justcarpets ook rubberen kofferbakmatten en rubberen automatten. Deze zijn met name voor de plattelanders en in tijden van slecht weer een goede keuze. Je houdt je luxe automatten dan schoon en netjes. Deze rubberen matten maken we niet zelf. Deze worden speciaal voor ons gemaakt door een bedrijf dat de beschikking heeft over alle mallen die nodig zijn om deze matten te gieten. De rubberen automatten ruiken niet naar rubber maar naar vanille, een fijne toevoeging naar eigen idee.

  Ben je benieuwd naar één van deze automatten. Vraag dan hier via een privebericht om de kortingscode die je kan gebruiken bij het afrekenen op onze website!

  #18357865
  Senatorman
  Beheerder
  • Topics 30
  • Reacties 610
  Lid sinds:
  7 November 2016

  Hierbij verwelkomen wij Justcarpets als nieuwe forumsponsor. Mede dankzij onze sponsoren kan het forum blijven bestaan

  Als kennismaking hebben wij van Justcaperts een set automatten mogen ontvangen voor een Opel Senator.
  Zoals zij zelf aangeven heeft elke mat de perfecte pasvorm en zijn deze van hoge kwaliteit.

  Wij hebben de matten persoonlijk getest en niets is gelogen. Absoluut hele mooie degelijke matten die weer jaren meegaan.
  Wij van het beheer zijn zeer blij met onze nieuwe sponsor Justcarpets en hopen dat onze samenwerking net zolang mee mag gaan als hun mooi automatten.

  Het forumbeheer

  20180629_17283720180629_172809

  Mvgr Senatorman

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.