Opcom probleem

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
  • Auteur
    Berichten
  • #18367220

    Juan Soto-Koll
    Participant
    • Topics 2
    • Reacties 3
    • Offline
    • Lid sinds:
      20 May 2019

    Hallo, ben nieuw op het forum. Heb afgelopen week een opcom gekocht via Ali. Op laptop geïnstalleerd, alles goed. Als ik de opcom aansluit en opcom start en dan op diagnose klok dan krijg ik de melding dat ik de usb moet aansluiten. Deze is aangesloten. Als ik op de opcom kijk zie ik het power lampje branden maar niet die andere 2. Vanalles uitgetrokken en weer aangesloten maar melding blijft. Waar kan dit aanliggen. Alvast bedankt voor jullie input. :help:

    #18367221

    Juan Soto-Koll
    Participant
    • Topics 2
    • Reacties 3
    • Offline
    • Lid sinds:
      20 May 2019

    Weet het probleem, zit hem. In windows 10. Echter krijg het zelf niet opgelost. Iemand die kan helpen. :tongue-out: :smiley-car:

    #18367352

    Opelmafkeesje
    Participant
    • Topics 2
    • Reacties 16
    • Offline
    • Lid sinds:
      16 February 2019

    ik heb t zelfde …met win-10 …XP…

    #18367355

    pjotter
    Participant
    • Topics 180
    • Reacties 521
    • Offline
    • Lid sinds:
      21 November 2013

    ik heb t zelfde …met win-10 …XP…

    je kunt het proberen met de methode uit de onderstaande link

    http://HOW-TO OP-COM driver installeren Windows 10

    #18367363

    Juan Soto-Koll
    Participant
    • Topics 2
    • Reacties 3
    • Offline
    • Lid sinds:
      20 May 2019

    Is voor mij opgelost. Maar niet op de goede manier. Astra wordt verkocht. :cry:

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.