Meriva A Z16XEP p0120 p1620

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
  • Auteur
    Berichten
  • #18372333

    yam-7414
    Participant
    • Topics 1
    • Reacties 3
    • Offline
    • Lid sinds:
      21 March 2016

    Meriva AZ16XEP 04/2006 .

    Kan  geen voltage op pedaal vinden ,naar en terug (5 Volt ) .

    Uit ecu naar pedaal 0 volt , van ecu naar gasklephuis altijd 0,35 volt .

    Overbrugging van 5 volt naar pedaal en terug naar ecu aanvaard deze geen signaal van de pedaal al is dat goed .

    het signaal gaat van 4 naar 1 volt of van 1 naar 4 volt , maar ecu geeft altijd maar 0,34 volt als uitgang naar gasklephuis .

    Heb vervangen , ecu plus inlezen , dan gaspedaal , ecu laten nazien plus resetten , inlezen gaspedaal  en ecu , daarna gasklephuis vervangen  , alles terug inlezen .

    Wie heeft hier ervaring mee , we denken dat de ecu het signaal software matig uitsluit .

    Groeten van een wanhopige Meriva .

     

    #18372645

    yam-7414
    Participant
    • Topics 1
    • Reacties 3
    • Offline
    • Lid sinds:
      21 March 2016

    Probleem opgelost , waarvoor hartelijk dank en de kennis van Liviu2004 .

    Opel forum is sterk dank zij techniekers als hem . :dank-u: :dank-u: :dank-u:

    #18372650

    liviu2004
    Participant
    • Topics 9
    • Reacties 2659
    • Offline
    • Lid sinds:
      6 April 2014

    Dank u. En de probleem was de map sensor, als iemand anders heeft deze info nodig.

    ------------------------------------------------------
    Clearing the Fault Memory fixes Nothing

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
  • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.