Het grote ”kleine vragen” Astra-topic Deel 1

Forumindex Forums Modellen Astra Het grote ”kleine vragen” Astra-topic Deel 1

25 berichten aan het bekijken - 76 tot 100 (van in totaal 4,351)
  • Auteur
    Berichten
  • #17949762

    RISL
    Moderator
    • Topics 156
    • Reacties 12329
    • Offline
    • Lid sinds:
      24 January 2011

    Pff, daar had je dan beter ff wat eerder aangedacht…. ;)

    #17949763

    dion87
    • Topics 43
    • Reacties 4180
    • Offline
    • Lid sinds:
      22 August 2011

    @kwuyts wrote:

    En vandaag is het toch gelukt :D
    Met 4 dikke nagels die maar net in de gaatjes pasten, goed wringen en hij kwam los :D

    En nu komt het beste van heel het verhaal…
    Ik ga de originele radio waarschijnlijk toch laten steken :jerry

    De nieuwe radio heeft geen stekker ingang die ervoor zorgt dat de radio zender op
    het originele scherm wordt weergegeven, en de knoppen voor bediening op het stuur werken ook niet
    met deze radio king:

    Bij het inbouwen van de gps hetzelfde verhaal, de iso stekker zit in de weg om die
    extra stekker nog in de originele radio te duwen.

    Als mijn verhaal wat onduidelijk overkomt zal ik wel eens foto’s maken :D

    voor je knoppen op je stuur moet je ff module halen aan de hand van je merk radio..
    en waarom zou je de radio dingen op je BC beeldscherm wille hebben? of heb je een CID?

    #17949764

    dion87
    • Topics 43
    • Reacties 4180
    • Offline
    • Lid sinds:
      22 August 2011

    en als het goed is, zit er een groot stalen frame in van de originele radio, die zit van binnen vast met een torsch..

    #17949765

    kwuyts
    • Topics 17
    • Reacties 598
    • Offline
    • Lid sinds:
      27 October 2011

    @risl: ik wist niet dat daarvoor een aparte stekker werd gebruikt natuurlijk.

    @dion: die heb ik er ook uit gehaald want die stekkers zitten daarin vast :D

    #17949766

    dion87
    • Topics 43
    • Reacties 4180
    • Offline
    • Lid sinds:
      22 August 2011

    @kwuyts wrote:

    @dion: die heb ik er ook uit gehaald want die stekkers zitten daarin vast :D

    ja dat klopt. maar je houdt zeker die derde zwarte stekker over? die is namelijk voor je beeldscherm en stuurbediening

    #17949674

    kwuyts
    • Topics 17
    • Reacties 598
    • Offline
    • Lid sinds:
      27 October 2011

    Inderdaad, die 3de zwarte stekker houd ik over,
    en aangezien die stekkers vast aan elkaar hangen kan ik die ook niet gebruiken icm mijn versterker :thumb

    #17949670

    RISL
    Moderator
    • Topics 156
    • Reacties 12329
    • Offline
    • Lid sinds:
      24 January 2011

    Een grote kleine vraag van mijn kant, heeft iemand een foto van de stekkerzijde van zijn/haar tractioncontrol schakelaar? Dan kan ik op zoek naar mijn stekker die er volgens Willem moet zitten.

    #17949736

    FnF_racer
    Participant
    • Topics 13
    • Reacties 1713
    • Offline
    • Lid sinds:
      3 October 2004

    weet niet welke je nodig bent, maar hier een paar pics, zijn geschoten met mijn mobiel……:


    #17949700

    Spacejam
    Participant
    • Topics 204
    • Reacties 2802
    • Offline
    • Lid sinds:
      21 November 2006

    Ik ben van plan om de lichtmetalen winterwielen van mijn auto zwart te maken (op een zwarte astar h), maar wat denken jullie, zijdeglans of gewoon hoogglans zwarte wielen?

    #17949683

    Blendjuhs Mate
    • Topics 4
    • Reacties 109
    • Offline
    • Lid sinds:
      21 June 2009

    @dion87 wrote:

    @kwuyts wrote:

    @dion: die heb ik er ook uit gehaald want die stekkers zitten daarin vast :D

    ja dat klopt. maar je houdt zeker die derde zwarte stekker over? die is namelijk voor je beeldscherm en stuurbediening

    je kan bij de dealer ff langs om dat weer aan te zetten je dispaly maar dan staat aleen de datum in en niet van van je radio,maar bij je nieuwe radio heb je toch een dispaly waar je het kan af lezen wat voor je zender je hebt.

    #17949684

    Blendjuhs Mate
    • Topics 4
    • Reacties 109
    • Offline
    • Lid sinds:
      21 June 2009

    @fnf_racer wrote:

    weet niet welke je nodig bent, maar hier een paar pics, zijn geschoten met mijn mobiel……:


    zijn dat de stekkers van je tc die blauwe bij mij zitten er 2 onder het plaatje een groene en een blauwe,wie weet waar voor die zijn.

    #17949600

    kwuyts
    • Topics 17
    • Reacties 598
    • Offline
    • Lid sinds:
      27 October 2011

    @Blendjuhs Mate wrote:

    je kan bij de dealer ff langs om dat weer aan te zetten je dispaly maar dan staat aleen de datum in en niet van van je radio,maar bij je nieuwe radio heb je toch een dispaly waar je het kan af lezen wat voor je zender je hebt.

    Datum en tijd staat er nog altijd op hoor.
    En ja op mijn nieuwe radio wel, maar ik vind het niet zo tof dat originele opties
    wegvallen bij het “opwaarderen” van je wagen ;)

    #17949599

    dion87
    • Topics 43
    • Reacties 4180
    • Offline
    • Lid sinds:
      22 August 2011

    @kwuyts wrote:

    @Blendjuhs Mate wrote:

    je kan bij de dealer ff langs om dat weer aan te zetten je dispaly maar dan staat aleen de datum in en niet van van je radio,maar bij je nieuwe radio heb je toch een dispaly waar je het kan af lezen wat voor je zender je hebt.

    Datum en tijd staat er nog altijd op hoor.
    En ja op mijn nieuwe radio wel, maar ik vind het niet zo tof dat originele opties
    wegvallen bij het “opwaarderen” van je wagen ;)

    ja das OEM+ haha

    #17949677

    FnF_racer
    Participant
    • Topics 13
    • Reacties 1713
    • Offline
    • Lid sinds:
      3 October 2004

    @ Blendjuhs Mate: dat is idd mijn TC knop, want heb er nog 2 voor stoelverwarming erin zitten. ;)
    1 groene en 1 blauwe? geen zwarte die er ook zo uit ziet?
    ziet die blauwe er precies zo uit?

    anders zou het nog wel eens kunnen zijn dat je de auto zou kunnen ombouwen naar automaat. ;)

    #17949673

    RISL
    Moderator
    • Topics 156
    • Reacties 12329
    • Offline
    • Lid sinds:
      24 January 2011

    Ik heb er ook twee voor stoelverwarming, maar op de plek waar volgens Wim-V6 mijn TC-knop moet zitten, zit de knop om over te schakelen naar LPG. Ben wel benieuwd of ik die TC-schakelaar terug kan plaatsen (ergens).

    #17949672

    dion87
    • Topics 43
    • Reacties 4180
    • Offline
    • Lid sinds:
      22 August 2011

    @risl wrote:

    Ik heb er ook twee voor stoelverwarming, maar op de plek waar volgens Wim-V6 mijn TC-knop moet zitten, zit de knop om over te schakelen naar LPG. Ben wel benieuwd of ik die TC-schakelaar terug kan plaatsen (ergens).

    als je niet rookt, kan je misschien wel iets met de asbak.. ik zou anders niet weten waar je em kwijt zou willen.

    #17949665

    dion87
    • Topics 43
    • Reacties 4180
    • Offline
    • Lid sinds:
      22 August 2011

    of als je zon vectra bakje aan je plafon hebt, kan je hem misschien daarin fraai wegwerken.. king:

    #17949662

    Blendjuhs Mate
    • Topics 4
    • Reacties 109
    • Offline
    • Lid sinds:
      21 June 2009

    @fnf_racer wrote:

    @ Blendjuhs Mate: dat is idd mijn TC knop, want heb er nog 2 voor stoelverwarming erin zitten. ;)
    1 groene en 1 blauwe? geen zwarte die er ook zo uit ziet?
    ziet die blauwe er precies zo uit?

    anders zou het nog wel eens kunnen zijn dat je de auto zou kunnen ombouwen naar automaat. ;)

    ja de blauwe ziet er net zo uit als de groene,dus jij weet hier meer van ik wist niet waar voor ze waren.ik weet het helaas nog niet.

    #17949661

    RISL
    Moderator
    • Topics 156
    • Reacties 12329
    • Offline
    • Lid sinds:
      24 January 2011

    Nope, heb geen Vec-plafondbak. Ik rook niet, maar ga ‘m niet in de asbak stoppen ofzo. Ik denk dattie nog wel ergens op de middenconsole past en anders ergens op de middentunnel. En anders ga ik op zoek naar zo’n nieuw plaatje, komt de TC-knop op de juiste plaats en verplaats ik de schakelaar van de LPG.

    #17949660

    Blendjuhs Mate
    • Topics 4
    • Reacties 109
    • Offline
    • Lid sinds:
      21 June 2009

    @kwuyts wrote:

    @Blendjuhs Mate wrote:

    je kan bij de dealer ff langs om dat weer aan te zetten je dispaly maar dan staat aleen de datum in en niet van van je radio,maar bij je nieuwe radio heb je toch een dispaly waar je het kan af lezen wat voor je zender je hebt.

    Datum en tijd staat er nog altijd op hoor.
    En ja op mijn nieuwe radio wel, maar ik vind het niet zo tof dat originele opties
    wegvallen bij het “opwaarderen” van je wagen ;)

    das raar ik heb er een andre radio in gebouwd en de datum is bij mij weg :hmmz .

    #17949656

    dion87
    • Topics 43
    • Reacties 4180
    • Offline
    • Lid sinds:
      22 August 2011

    @Blendjuhs Mate wrote:

    @kwuyts wrote:

    @Blendjuhs Mate wrote:

    je kan bij de dealer ff langs om dat weer aan te zetten je dispaly maar dan staat aleen de datum in en niet van van je radio,maar bij je nieuwe radio heb je toch een dispaly waar je het kan af lezen wat voor je zender je hebt.

    Datum en tijd staat er nog altijd op hoor.
    En ja op mijn nieuwe radio wel, maar ik vind het niet zo tof dat originele opties
    wegvallen bij het “opwaarderen” van je wagen ;)

    das raar ik heb er een andre radio in gebouwd en de datum is bij mij weg :hmmz .

    das normaal, al wil je de datum weer zien moet je dat zo laten progameren (bij de dealer bijv.)

    @risl wrote:

    Nope, heb geen Vec-plafondbak. Ik rook niet, maar ga ‘m niet in de asbak stoppen ofzo. Ik denk dattie nog wel ergens op de middenconsole past en anders ergens op de middentunnel. En anders ga ik op zoek naar zo’n nieuw plaatje, komt de TC-knop op de juiste plaats en verplaats ik de schakelaar van de LPG.

    ja zo kan je het ook doen, maar waar zet je dan die schakelaar van je LPG?

    #17949652

    RISL
    Moderator
    • Topics 156
    • Reacties 12329
    • Offline
    • Lid sinds:
      24 January 2011

    Naar de zijkant de middentunnel ofzo, dat maakt me niet zoveel uit. Zou wel mooi zijn als die iets verder uit het zicht is. Maar eerst maar eens op zoek naar de stekker van de TC en een knop ervoor.

    #17949651

    dion87
    • Topics 43
    • Reacties 4180
    • Offline
    • Lid sinds:
      22 August 2011

    @risl wrote:

    Naar de zijkant de middentunnel ofzo, dat maakt me niet zoveel uit. Zou wel mooi zijn als die iets verder uit het zicht is. Maar eerst maar eens op zoek naar de stekker van de TC en een knop ervoor.

    denk dat je die het beste bij de dealer kan bestellen.

    hier http://www.courtenaysport.co.uk/buy-online/shop-by-category/tuning-components/traction-control-switch/prod_165.html” onclick=”window.open(this.href);return false;
    staan ze alleen voor rechtsgestuurde, tenzij je later opzoek wilt naar een klepje..

    #17949647

    RISL
    Moderator
    • Topics 156
    • Reacties 12329
    • Offline
    • Lid sinds:
      24 January 2011

    Tja, ik kijk wel ff. Het vreemde vind ik dan weer dat de knoppen op jouw site geschikt is voor z18xe, en niet voor mijn x18xe1. Terwijl volgens Willem de x18xe1 standaard TC had…
    Ik wist wel dat mijn auto vol rare dingen zat, maar het wordt nu wel steeds vreemder…

    #17949620

    dion87
    • Topics 43
    • Reacties 4180
    • Offline
    • Lid sinds:
      22 August 2011

    @risl wrote:

    Tja, ik kijk wel ff. Het vreemde vind ik dan weer dat de knoppen op jouw site geschikt is voor z18xe, en niet voor mijn x18xe1. Terwijl volgens Willem de x18xe1 standaard TC had…
    Ik wist wel dat mijn auto vol rare dingen zat, maar het wordt nu wel steeds vreemder…

    dat houdt het spannend late we maar zeggen

25 berichten aan het bekijken - 76 tot 100 (van in totaal 4,351)
  • Het onderwerp ‘Het grote ”kleine vragen” Astra-topic Deel 1’ is gesloten voor nieuwe reacties.