3 poten???

Forumindex Forums Techniek C20ne/seh (2.0 8v) 3 poten???

  • Dit onderwerp is leeg.
4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
  • Auteur
    Berichten
  • #17206397
    opelkadetje
    Bijdrager
    • Topics 64
    • Reacties 1416
    Lid sinds:
    6 December 2004

    ik heb bij mn C ascona 20ne vandaag de bougies vervangen… nu is het zo dat als ik rondje rij.. dat ie continu stottert.. als ik het gas opentrek is het stotteren weg maar heeft ie niet vol vermogen.
    ik denk zelf dat er iets niet goed is gegaan… heb gewoon 4 bougies ingedraaid en alles weer aangesloten.

    t zouden mn bougiekabels kunnen zijn, maar vind het erg raar dat het zo ineens gebeurd na het vervangen hiervan.
    iemand enig id waardoor het eventueel zou kunnen komen?

    #17379280
    mrmonkey
    Bijdrager
    • Topics 30
    • Reacties 1154
    Lid sinds:
    22 February 2006

    heb je de elektrode afstand gecontroleerd? :hmmz

    #17379281
    opelkadetje
    Bijdrager
    • Topics 64
    • Reacties 1416
    Lid sinds:
    6 December 2004

    hahaha je bent net 2 minuten te laat:D

    idd dat was het probleem…. er was er dus 1tje die was naar binnen geklapt en daarom liep ie dus op 3 poten.. ff teruggebogen en probleem opgelost:D

    #17379282
    mrmonkey
    Bijdrager
    • Topics 30
    • Reacties 1154
    Lid sinds:
    22 February 2006

    :jerry

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
  • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.