Reageer op: versnellingsbak astra J problemen ?

Forumindex Forums Modellen Astra versnellingsbak astra J problemen ? Reageer op: versnellingsbak astra J problemen ?

#18367909

miraltje
Participant
  • Topics 19
  • Reacties 553
  • Offline
  • Lid sinds:
    29 June 2004

tot modeljaar 2014= augustus 2013

helemaal safe spelen = bouwjaar 2014 of hoger.

fabrikant gertrag was in 2012  gestuit op het probleem dat de lagers te weinig smering kregen waardoor deze droogliepen met versnellingsschade tot gevolg.

nieuwe en versterkte lagers??? zoals wel gemeld worden veranderd daar niks aan, probleem blijft namelijk TE WEINIG SMERING DOOR OLIEGEBREK DOOR HET ONTWERP!!!

eind 2012 heeft getrag het versnelbak huis aangepast, met een groter lager en een aantal extra olietoevoerkanalen zodat het lager beter gesmeert wordt, echter zijn  de al afgeleverde bakken niet teruggehaald bij de autoproducenten, (niet alleen opel heeft dit probleem. 0.a fiat gebruikt ze ook).

Indien je bak problemen hebt, en je hebt nog garantie op je auto dan zal de dealer het moeten oplossen, hou er wel rekening mee dat de bak gereviseerd wordt , je krijgt geen gemodificeerde bak!!!

wat wel opmerkelijk is dat de ene auto er sneller last van heeft dan de ander, sommigeen hebben bij 20k al problemen terwijl de ander er probleem loos 150k mee rijdt, e.a lijkt afhankelijk te zijn hoe de bestuurder met zijn of haar auto omgaat.
huis

huis inwendig

Astra g cabrio 2002 ingeruild voor een Cascada B-)
Op-com