Reageer op: Navi 4.0 – Auto heeft geen idee waar hij is

Forumindex Forums Modellen Karl Navi 4.0 – Auto heeft geen idee waar hij is Reageer op: Navi 4.0 – Auto heeft geen idee waar hij is

#18367368

Bart072
Participant
  • Topics 2
  • Reacties 11
  • Offline
  • Lid sinds:
    25 May 2018

Ik heb in middels 3 verschillende iPhones kunnen testen die allemaal zonder aansluiting in mijn Karl goed werken. Helaas zodra ze aangesloten waren was het vertrekpunt onjuist en deed de navigatie vervolgens niets. Verschillende locaties en iPhones uitgeprobeerd maar alle iPhones deden het niet goed zodra ze aangesloten waren. Dat versterkte mijn mening dat het dus zeker niet aan mijn telefoon ligt. Zeker niet na alle oplossingen die de helpdesk van Apple mij heeft meegegeven. 5 aug krijgt mijn Karl zijn jaarlijkse onderhoudsbeurt. Ze nemen mijn probleem mee. Gaat vast weer veel geld kosten en ik heb geen vertrouwen in het eindresultaat.

Ik heb eerlijk gezegd sterk het vermoeden dat je niet weet hoe je de navigatie van de iPhone in je Karl moet gebruiken. Jij beweert nu dat jouw iPhone, zodra hij met een kabeltje aan je Karl is bevestigd, niet meer weet waar hij is? Sorry, maar dat is kolder.

--
Karl Rocks Online Edition - Easytronic 3.0 - Navi 4.0 05/2018