Reageer op: Levertijd Crossland innovation 2019

Forumindex Forums Modellen Crossland Levertijd Crossland innovation 2019 Reageer op: Levertijd Crossland innovation 2019

#18366148

anros
Participant
  • Topics 1
  • Reacties 3
  • Offline
  • Lid sinds:
    11 May 2019

Ik heb een Crossland via private lease ANWB. In eerste instantie gaf de dealer aan dat de levertijd 20 weken was. Nadat ik duidelijk maakte dat ik dan een andere auto ging zoeken, heeft hij een auto van een andere dealer over kunnen nemen. Een andere kleur (wit), maar verder nagenoeg de uitvoering die ik zocht. Drie weken later kon ik hem ophalen, waarvan twee weken de bedenktijd van het contract, anders had het denk ik nog wel sneller gekund.
Ik rij er inmiddels twee weken in. Fijne auto! In eerste instantie vond ik hem wel erg stuiteren bij kleine drempeltjes en slecht wegdek, maar daar wende ik snel aan. Pluspunten: verrassend zuinig (inmiddels 1 op 18), ruim, CarPlay!!, pittige motor als het nodig is, prijs per km, zitpositie en instelmogelijkheden. Nadelen: de afschuwelijke wieldoppen (echt Duits zeg maar :negative: ), de zenuwachtige Lane departure warning (kan je die voor altijd uitzetten of alleen per rit door het knopje lang in te drukken?). Al met al heel tevreden.