Reageer op: Corsa B remmen/achteras upgrade (van trommel naar schijf)

Forumindex Forums Modellen Corsa Corsa B remmen/achteras upgrade (van trommel naar schijf) Reageer op: Corsa B remmen/achteras upgrade (van trommel naar schijf)

#18366072

Shaktakash
Participant
  • Topics 1
  • Reacties 10
  • Offline
  • Lid sinds:
    3 June 2017

Goedemiddag

Je wil dus alleen de remmen ombouwen omdat het er beter uitziet ?

Ehm, niet helemaal. Ik heb een meer-stappen-plan, en de ophanging + chassis versterking is de eerste fase van. Ik concentreerde me alleen hier op in deze post. Zodra ik deze voor elkaar krijg, wil ik verder met deze Corsatje. Uiteindelijk wil ik richting x20…

Er is zover mij bekend niet een originele opel achteras met schijfremmen die er zo onder past. Er zijn wel meer mensen die een achteras hebben aangepast, zo een achteras moet je zien te kopen. Of zelf een achteras aanpassen.

Klopt, ik heb er ook geen een van gevonden. Maar er werd mij gewezen naar de dwarsbalk van Astra F (gsi?) en die heb ik voor 40 euro gevonden. Alleen die uiteinden waaraan de wielnaaf zit en welk op je foto duidelijk te zien is (twee bredere delen aan beide kanten van de dwarsdrager),

die kan ik dus niet vinden. Of misschien ken ik de juiste benoeming ervan niet. Any help?

In de winkel is de foto heel onduidelijk :( https://www.auto-onderdelen24.nl/hd-karosserieteile/7048234

Want als ik dat voor elkaar krijg, dan is er een set te koop, en klaar compleet van Astra F : klauwen (voor 256, achter 260) + schrijven. En dan ga ik over nadenken wat 288 voor de voorkant betreft, ipv 256.

 

Iig thanks voor reactie! :good: Ik vind het altijd makkelijker om persoonlijk iemand met eigen ervaring te vragen dan koude google door te zoeken.